Home / Geld verdienen / Geld verdienen met gewicht verliezen
Dietbet

Geld verdienen met gewicht verliezen

Neem jij ook regelmatig het voornemen om enkele kilo’s af te vallen? Nu bestaat er de mogelijkheid om dit nog interessanter te maken en zelfs geld mee te verdienen. Vooraanstaande wetenschappers hebben ontdekt dat geld de kans op het succesvol verliezen van gewicht positief beïnvloed, waardoor afvallers aanzienlijk meer kans om gewicht te verliezen.

Je zou denken dat gezondheid en ijdelheid alleen sterk genoeg zijn als drijfveren om gewicht te verliezen, maar financiële prikkels bieden extra voordelen die cruciaal voor succes zijn. Uitdagingen waar je geld inzet zijn krachtige tools die je helpen (1) om te beginnen (het elimineren van pre-dieet uitstelgedrag), en (2) te vermijden dat je stopt voordat je je doelen hebt bereikt.

Momenteel zijn er nog geen Nederlandstalige websites die online afvallen en geldverdienen ondersteunen. Echter zijn er verschillende betrouwbare Amerikaanse websites die al jaren actief zijn. Tevens kan bijvoorbeeld met paypal worden deelgenomen, zodat deelnemen vanuit België geen probleem is.

De formules die worden aangeboden verschillen, echter een interessante methode om u te stimuleren is kickstarter. Hier dient u 4% van uw gewicht te verliezen in 4 weken. Indien u hierin slaagt, krijgt u uw inzet ($25) terug en zal u meedingen naar het overige prijzengeld. Het prijzengeld hangt af van de hoeveelheid mensen die niet in deze doelstelling slagen.

Voor meer informatie zie: www.dietbet.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>