Home / Reizen / Zeer goedkoop naar center parcs: 3 tips met voordelen tot 70%
center parcs

Zeer goedkoop naar center parcs: 3 tips met voordelen tot 70%

Wie vind het niet leuk om weer eens naar center parcs te gaan? Helaas is deze manier van vakantie vieren niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om eenvoudig veel geld te besparen.  Hierbij drie tips voor een goedkope vakantie naar center parcs.

Tip 1: Vergelijk de verschillende websites van Center Parcs

Ondanks dat de websites van Center parcs in België, Nederland en Duitsland erg op elkaar lijken, zijn er soms grote verschillen in de prijzen die men hanteert. Dit heeft veelal te maken met de schoolvakanties in een bepaald land, echter soms maken kleine dingen als de boekingskosten of een verplicht lakenpakket het verschil.

Wij zullen dit illustreren met een voorbeeld voor voor de herfstvakantie 2015, waar wij een midweek willen boeken op de Erperheide van 2/11 tot 6/11 voor 5 personen (2 volwassenen en 3 kinderen). Wij zoeken een comfort huisje en vinden vervolgens de volgende verschillen.

Op centerparcs.be betalen wij het meest voor deze reis 593,60 euro. De Nederlandse website is 30 euro goedkoper en daar zit dan ook nog eens het verplichte lakenpakket ter waarde van ruim 35 euro bij. Het minste betaal je in dit geval op de Duitse website van center parcs. Wij zouden 512,19 euro betalen, hetgeen een besparing is van 14 procent voor precies dezelfde vakantie, alleen geboekt op een andere officiële website.

center parcs vergelijken

Tip 2: Gebruik speciale partners

Het iCenter parcs oudersvannus tevens mogelijk om gebruik te maken van vele kortingen tot wel 50%, die centerparcs geeft via een van hun partners. Een belangrijke partner is oudersvannu. Deze partner richt zich volledig op ouders met pas geboren kinderen, hetgeen de doelgroep is van center parcs. Zo kan je via deze website bijna altijd tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken.

Zo leert het ons dat wij in dezelfde periode 2/11 tot 6/11 voor 5 personen (2 volwassenen en 3 kinderen) nu maar 344,05 Euro kwijt zijn. Dus ruim 150 euro minder betalen en je verblijft dan ook nog eens in een voor vijf sterren park (de eemhof) in plaats van een vier sterren park (de erperheide). Je krijgt alleen bij deze aanbieding geen toppings en tevens kan je geen beroep doen op je friends voordelen. Echter is de waarde van de friendsvoordelen samen met de toppings minder dan 150 euro waard.

 

Tip 3: Boek een Mystery park

Tot slot is er nog de mogelijkheid om een Center Parcs mystery park te boeken. Dit is de goedkoopste manier om naar center parcs te gaan. Je boekt je verblijf voor de door jouw gewenste periode, echter weet je nog niet naar welk park je op vakantie gaat. Dit hoor je pas enkele dagen voor vertrek.

Momenteel kan je bijvoorbeeld nog niet voor de herfstvakantie boeken, omdat deze nog te ver weg is. Echter zijn de prijzen van een midweek zeer stabiel op 256euro (159euro + toeristenbelasting, reserveringskosten en bedlinnen). Dit zal neerkomen op een korting van rond de 60-70%! Dit goedkope verblijf bij center parcs kan geboekt worden via bungalows.nl.

Center parcs mystery

One comment

  1. Center Parcs Park Eifel ligt in de Duitse Eifel en is een ideaal park voor wie rust en ruimte zoekt. Wandel door de stadjes en bossen en geniet van de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>