Home / Reizen / Verrassingsreizen: Goedkoop een vakantiepark of stedentrip?
Mystery_deal

Verrassingsreizen: Goedkoop een vakantiepark of stedentrip?

De laatste tijd is er een toenemend aanbod van Verrassingsreizen. Er verschillende aanbieders die u de gelegenheid geven om goedkoop op reis te gaan, zonder dat u de bestemming vooraf weet.

Hoe werkt het? U bepaalt wanneer u wilt reizen en betaalt voor deze periode een aantrekkelijke prijs. Uw bestemming blijft geheim tot ongeveer een week voor vertrek. Een week voor vertrek krijgt u uw definitieve bestemming te horen en ontvang u de reisdocumenten. Klaar voor vertrek.

Waarom bieden organisaties deze reizen zo goedkoop aan? Voor de eigenaar van een hotel, vliegtuig of bungalowpark is het van belang dat zijn bezettingsgraad zo hoog mogelijk is. Men verkoopt liever deze kamer tegen een zeer lage prijs, dan dat deze leeg blijft staan. Immers indien deze verkocht is, draagt deze bij om de vaste kosten (personeelskosten, onderhoud, etc) te dekken. De reden waarom deze reizen verkocht worden als een “Mystery” is om flexibel te zijn (je kan de lege kamers gebruiken) en om de kannibalisatie te beperken. Men weet dat deze gasten flexibel zijn, waardoor de normale verkoop door kan gaan. Zo kan een bungalowpark verder gaan met het verkopen van zijn huisjes en plaatst de mystery bezoekers in de uiteindelijk overgebleven huisjes.

Maar wat kunt u allemaal als Mystery boeken? Hieronder een vier soorten Mystery vakanties

1) Center Parcs: Mystery Park

Center Parcs biedt de mogelijkheid om zeer goedkoop hun parken te bezoeken via hun Center Parcs Mystery Park. Vanaf 129 euro kunt u al kiezen voor een weekend, midweek of weekverblijf. Bij het boeken blijft uw bestemming onbekend. U kunt enkel een regio aangeven (Benelux of Duisland). Indien u geen voorkeur heeft voor een park en het tevens niet erg vind om in een comfort huisje te zitten, is dit een mooie manier voor een korte vakantie.

Voor meer informatie of boekingen kunt u terecht op de website van Bungalows.nl

2) Mystery Stedentrip

Hoe kunt u iemand aangenamer verrassen dan met een verrassingreisje naar een nog onbekende bestemming? Verrassingstickets zijn tickets met een voor u onbekende bestemming. U boekt al vanaf 149€ p.p een driedaagse reis waarbij u verblijf in een 3- of 4-sterrenhotelaccommodatie met ontbijt is inbegrepen. Vluchten zijn inbegrepen en u kan kiezen uit een aantal vertrekluchthavens: Eindhoven, Maastricht, Charleroi of Brussel Zaventem. Binnen 7 dagen na het boeken ontvangt u van ons een volledige boekingsbevestiging waarin u de bestemming, accommodatie, vertrektijden en andere details over uw reis kunt terugvinden

Voor meer informatie of boekingen kunt u terecht op de website van verrassingstickets.nl

3) Mystery Hotels

Bij Mystery hotels blijft uw hotel een verrassing. Deze hotels worden steeds tegen zeer voordelige prijzen aangeboden. U bepaalt zelf in welk land en welke omgeving U wilt verblijven. Alleen de keuze van het hotel is onbekend en op de reserveringsbevestiging zie je naar welk hotel je gaat.

Mystery hotels zijn beschikbaar in, België, Nederland, Frankrijk en Duitsland en boekbaar via Weekendjeweg.be

4) Bingo: Goedkope vakanties naar zonnige bestemmingen

Corendon biedt speciale vakanties aan waar u zowel de bestemming als de periode kiest, enkel het appartement of hotel is nog een verrassing. Ook hier is de reden dat accommodaties geen spectaculaire prijsverlagingen willen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de al geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Deze bingo reizen gaan zowel naar zonnige landen langs de middellandse zee als ook naar Dubai en Curaçao. Dus indien u flexibel bent en goedkoop naar een van deze landen wilt, is deze manier van reizen misschien iets voor u.

Voor boekingen of meer informatie kijk op corendon.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>