Home / Overig / Goedkope modeketen Primark opent filiaal in Vlaanderen
Primark

Goedkope modeketen Primark opent filiaal in Vlaanderen

Vandaag opent Primark in Gent zijn derde filiaal in België. Het Gentse filiaal is gehuisvest op de hoek Langemunt 54. De winkeloppervlakte is 4500 vierkante meter verspreid over twee verdiepingen.

De opening van een nieuwe Primark gaat inmiddels gepaard met lange wachtrijen voor de deur en moeten er zelfs dranghekken aan te pas komen. De opening van het Primark filiaal in Brussel ging gepaard met extra drukte. Al voor de opening stonden ruim 2000 mensen in de rij. Uiteindelijk schat men dat ruim 5000 mensen op deze opening zijn afgekomen.

Primark Brussel

De Ierse modeketen Primark verovert langzaam heel Europa.  Na deze lancering in Gent, heeft Primark zijn eerste winkel in Vlaanderen. Uiteindelijk geeft men aan enkele tientallen winkels in de Benelux te willen hebben. Primark is bekend door de zeer lage prijzen voor kleding, schoenen en interieurproducten. De mode is zowel bedoeld voor mannen, vrouwen en kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>