Home / Hobby / Gratis sinterklaasgedicht
sinterklaasgedicht

Gratis sinterklaasgedicht

Sinterklaas is weer in het land
Oei oei, de stress neemt weer de overhand
Wij moeten weer beginnen met dichten.
Tot wie kunnen wij ons richten?

Budgetvriend is op zoek gegaan naar verschillende aanbieders van online sinterklaasgedichten om het u dit jaar eenvoudig te maken. Tijdens deze zoektocht stuitte wij op een leuke test van het Nederlandse consumenten programma Kassa, waar reeds twee jaar geleden enkele aanbieders werden getest. Hier komt duidelijk naar voren dat de kwaliteit sterk kan verschillen, evenals de prijs.

WebsiteKostenRanking
www.sinterklaasfan.nlGratisGoed
www.versjes.nlGratisMatig
www.sinterklaasgedichten.nuGratisMatig
www.vijftwaalf.nlVanaf 2,95€Goed

De rijmmachine van de sinterklaasfan.nl is zeer eenvoudig te bedienen. De gedichten zijn eenvoudig maar leuk indien je zelf niet het grootste dichttalent bent. Door de mogelijkheid om delen te wijzigen kan je eenvoudig aanpassingen maken en de gedichten personaliseren. Van de gratis gedichten makers is dit onze voorkeur.

Op de website van versjes.nl kunnen ook gratis gedichten gemaakt worden. Hier kunnen slechts twee eigenschappen van de ontvanger meegegeven worden, waardoor de uitkomst zeer standaard is.
Sinterklaasgedichten.nu kan je ook een gratis gedicht laten schrijven, echter ben je hier wel verplicht om je gegevens achter te laten, waardoor je gegevens aan enkele bedrijven gegeven zullen worden voor marketing doeleinden.

De door het Nederlandse programma Kassa uitgeroepen beste rijmwebsite vijftwaalf.nl is niet gratis. Gedichten zijn te koop vanaf 2.95€. Hiervoor krijg je wel een leuk gedicht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>