Home / Dagje uit / Gratis paasfeest voor Kinderen

Gratis paasfeest voor Kinderen

Ook dit jaar zijn er weer veel leuke activiteiten voor kinderen met de paasdagen. Zo organiseert de provincie oost-vlaanderen ook dit jaar weer drie leuke gratis activiteiten.

Op 26 maart is er nabij Gent een fantastisch paaseieren spektakel . Domein Puyenbroek organiseert het Reuze paaseierenfeest. Voor kinderen tot 10 Jaar is er vanaf 14h uur de hele namiddag heel veel te doen.

Er is gezorgd voor animatie met onder meer circusartiesten en een poppentheater. Het hoogtepunt is de grote paasshow met Clown Rocky om 15h30. Daarnaast kunnen de kinderen van hartenlust knutselen in de grote tent. Natuurlijk gaan alle jonge bezoekers niet met lege handen naar huis. Tot 16.30 uur worden zakjes paaseieren uitgedeeld aan alle kinderen tot 10 jaar.

Vervolgens kunt u op paaszondag 27 maart terecht op Domein De Gavers. Hier wordt van 10h tot 12h een leuk paasfeest gehouden. Verdeeld in leeftijdscategorieën kunnen de kinderen naar hartenlust paaseieren zoeken en rapen. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten waaronder grime, gekke kapsels en ballonplooien. Let op het is verplicht om u in te schrijven op de website van De Gavers.

Op paasmaandag is er nog een leuk paasfeest “Eieren na Pasen” op recreatiepark De Ster, nabij Sint-Niklaas. Van 13.30 tot 17.30 uur kunt u genieten van vele artiesten en allerlei randanimatie zoals een  ballonplooier, ganzenfanfare, Khalid & co, Mr. Topping, de zeepbellenman en zes paashazen die paaseieren uit delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>